Making meaningful impact /

Onze cases

Filter cases:
:-D
Event

Three Peaks Challenge /
The North Face

In 2013 zijn we samen met North Face een ultieme uitdaging aangegaan door de Three Peaks Challenge te organiseren met een select aantal deelnemers.

<;)
Event

A Charity Dinner /
with a touch of orange

iqagency_ organiseert jaarlijks het Laureus Charity Dinner om fondsen te werven voor de stichting om sportprogramma’s te kunnen ondersteunen. Zo helpen we jongeren en jeugd met een achterstandspositie, op sociaal en maatschappelijk vlak verbeteren.

<3
Campagne
Event

EK Judo Junioren /
The Hague 2023

Begin september ontpopte de Sportcampus Zuiderpark in Den Haag zich tot het strijdtoneel voor het EK Judo junioren 2023. Voor dit toernooi vervulde iqagency_ de productie voor het volledige evenement.

<3
Campagne
Event

No Mas No More /
Editie 2021

In 2021 deed iqagency_ de productie van No Mas No More. De focus lag op kennisdelen over het beschermen van kinderen tegen vormen van geweld.

<3
Event

SponsorRingen /
Editie 2023

De SponsorRingen worden jaarlijks uitgereikt aan de beste Sponsoring cases in Nederland. iqagency_ mocht de productie en organisatie van het evenement organiseren.

:-D
Event
Merkactivatie

Opladen bij de ENERGYBAR /
Powered by Agrolux x WWV

Een merkactivatie om de sponsorship tussen Agrolux x Westland Wil Vooruit op het Criterium van ‘s-Gravenzande te introduceren. Bij de ENERGYBAR kan iedereen even opladen. Van wielrenners, tot bezoekers tot supporters.

(^o^)/

Vragen?
Neem contact met ons op!

  • ✿♥‿♥✿Mariëlle Snethlage

Ook een plekje hier? Kom een keertje langs en we kijken samen naar wat we voor jou kunnen betekenen!