Three Peaks Challenge / The North Face

Event

Test je limiet met The North Face

Deliverable (ง‘̀-’́)ง

Three Peaks Challenge x North Face

In samenwerking met CJ Agencies, The North Face, Bever en AS Adventure hebben we een uniek concept gecreëerd waarbij (product)beleving centraal stond. Speciaal voor de medewerkers in de winkel werd dit concept geschreven waarbij een unieke experience, het creëren van een gezamenlijk gevoel, storytelling, toffe teamactiviteiten en impact de rode draad waren.

Ambassadeurs in experience

Het gehele traject stond in het teken van samenwerking en ervaringen delen. The North Face was daarin het merk dat aanjoeg en de medewerkers van Bever en AS Adventure de producten wilden laten ervaren onder extreme (weers-)omstandigheden tijdens een radicale uitdaging… Een unieke manier om ambassadeurs te creëren voor je merk. Als instrument kozen we voor de Three Peaks Challenge. Een uitdaging waarbij 3 toppogingen (Schotland, Wales en Enegeland) gedaan moesten worden in 24 uur tijd.

De ultieme uitdaging

We stonden voor een enorme uitdaging, want de oorspronkelijke Three Peaks Challenge bestaat normaal uit de Ben Nevis, Scafell Pike en Mount Snowdon. Maar door de extreme klimaatveranderingen moesten we uitwijken naar twee andere peaks, Mount Helvylyn en Mount Bowfell. Dit betekende dat we snel moesten schakelen, andere routes, overleg met onze lokale mountaineers en draaiboeken aanpassen. Ook was de challenge nog nooit gedaan met 75 deelnemers, maar door een goed doordacht logistiek systeem en tijdschema’s konden we toch deze aantallen de toppogingen laten doen.

(⌐■_■)

Dromen waarmaken

Deze opdracht zat en zit in ons DNA, samen met het team van CJ Agencies, The North Face, Bever en AS Adventure hebben we onze droom waargemaakt, een team met ieder zijn of haar eigen expertise heeft bijgedragen aan het succes van deze unieke Three Peaks Challenge.

(⌐■_■)

Vragen?
Neem contact met ons op!

  • ʕ◉ᴥ◉ʔMicha van Herk

Ook een teambuilding event? Wij werden extreem blij van dit event. Jij ook? Kijk dan ook eens tussen onze andere cases op de website.