A Charity Dinner / with a touch of orange

Event

Laureus Nederland

Veiling event (^o^)/

Laureus Charity Dinner

Jaarlijks organiseert Laureus Nederland het Charity Dinner waarbij er unieke items worden geveild en het geld wat wordt gedoneerd wordt ingezet om Laureus Nederland in haar activiteiten te ondersteunen. Zo kan de stichting de situatie van jonge kinderen en jeugd met een achterstandspositie elk jaar verbeteren door nieuwe sportprogramma’s te ondersteunen.

Special Orange Edition

Dit jaar werd het Laureus Charity Dinner gehouden tijdens het WK Voetbal 2022 en is er met elkaar de wedstrijd Nederland-Equador gekeken. Een bijzonder voorprogramma voor een geslaagd veiling diner. Het thema hebben we volledig in de branding en aankleding doorgevoerd zodat de gasten écht een unieke beleving van het Charity Dinner kregen. Een editie als geen ander!

Unieke dinersetting

Het is één ding om een bijzondere locatie te hebben voor het diner, het is een hele andere uitdaging als de locatie helemaal omgebouwd moet worden om bijna 150 gasten te huisvesten… omringd door de meest luxe oldtimers én spiksplinternieuwe Mercedes modellen.

Deze dinersetting was dus niet zomaar een uitdaging, maar alles moest perfect gepland en georganiseerd worden. Van binnenkomst tot placering, tot het uitserveren van het diner.

De logistieke uitdaging lag hem voornamelijk in de traffic van en naar de tafels, timings en het diner… en dan hebben we het nog niet eens over het entertainment en veilingprogramma wat perfect op elkaar afgestemd moest worden voor een complete beleving.

ʕ◉ᴥ◉ʔ

Gezamenlijk succes

Met 18 tafels met 144 gasten hebben we genoten van een heerlijk diner in de mooie entourage van ASV Mercedes-Benz Eindhoven. De avond was een groot succes en het resultaat groots. Met elkaar is er € 142.200 opgebracht.

Diner, veiling en entertainment

De uitdagingen in de productie van dit diner was dat alles perfect getimed moest zijn vanwege het gevarieerde programma. Bij binnenkomst moest alles uiteraard klaarstaan voor de voetbalbeleving, vervolgens de traffic naar de dinersetting, naar de openingsspeeches en sprekers. Belangrijke onderwerpen die allemaal in de schijnwerpers stonden.

Tijdens het diner konden de gasten van sfeervolle muziek genieten terwijl de smaakpapillen werden geprikkeld. Alles was ingericht om de setting te zetten voor de ‘main event’ het veilingprogramma. Op zo’n moment moet iedereen natuurlijk in goede sferen zijn…

Met de opbrengst hebben we dit jaar Digibende en het programma van ‘Alleen jij bepaalt wie je bent’ ondersteund. Zij kunnen met deze bijdrage hun locaties voorzien van nieuwe computers.  ‘Alleen jij bepaalt’ biedt sportprogramma’s aan op 90 scholen, bij meer dan 50 verenigingen en in 30 verschillende gemeenten.

(ง‘̀-’́)ง
✿♥‿♥✿

Vragen?
Neem contact met ons op!

  • ʕ◉ᴥ◉ʔMicha van Herk

Ook op zoek naar een bijzonder eventconcept? Wij kregen energie van een charity event! Jij ook? Kijk dan ook eens tussen onze andere cases op de website.