Imagine involving people /

Over ons

True experience. Wij verbinden mensen door hen samen waardevolle momenten te laten beleven. We willen het leven verrijken door sociaal contact te initiëren en aan te moedigen. Hoewel we optimaal genieten van de nieuwste digitale ontwikkelingen, merken we ook negatieve effecten hiervan. Een afstand tot elkaar. We zetten ons in om mensen te verbinden in beleving. Met aandacht voor elkaar. En betrokkenheid bij mens en maatschappij.

Het fundament van iqagency_ bestaat al ruim 18 jaar. Begonnen als evenementenbureau, gegroeid naar een creatief bureau voor totaalbeleving. Dat doen we in de vorm van activatie, campagnes en evenementen. Je leest hier meer over in services.

Creating experiences /

Onze way of working

Strategie
Je merkpositie, die versterken we door aandacht te geven aan je gewenste positie. We werken altijd vanuit een strategie. Het is voor ons de enige manier om echt effect te kunnen bereiken. Aan de hand van data en onderzoek verdiepen we ons in de doelgroep – de wensen en behoeften – en naar de markt. Vanuit doelstellingen maken we een concreet plan waar we kpi’s en doelstellingen in opnemen. Dit plan vormt de basis voor het concept dat we ontwikkelen. Je merkpositie, die versterken we door aandacht te geven aan je gewenste positie. We werken altijd vanuit een strategie. Het is voor ons de enige manier om echt effect te kunnen bereiken. Aan de hand van data en onderzoek verdiepen we ons in de doelgroep – de wensen en behoeften – en naar de markt. Vanuit doelstellingen maken we een concreet plan waar we kpi’s en doelstellingen in opnemen. Dit plan vormt de basis voor het concept dat we ontwikkelen.
Concept
Creativiteit zorgt voor beleving. Vanuit de strategie die we samen formuleren, starten we het creatief proces. We bedenken spannende en verrassende vormen om invulling te geven aan het concept. Een concept voor een campagne, event of live activatie. We do it all. Vanuit jouw merk komt het concept tot leven in woord, beeld, gevoel; in beleving. Zo versterken we de waarden van je merk in een verrassend en doeltreffend jasje. Creativiteit zorgt voor beleving. Vanuit de strategie die we samen formuleren, starten we het creatief proces. We bedenken spannende en verrassende vormen om invulling te geven aan het concept. Een concept voor een campagne, event of live activatie. We do it all. Vanuit jouw merk komt het concept tot leven in woord, beeld, gevoel; in beleving. Zo versterken we de waarden van je merk in een verrassend en doeltreffend jasje.
Creatie
Totaalbeleving in totaalservice. Dat betekent dat we het concept uitwerken in middelen. In de strategie bepalen we de best passende middelenmix. In creatie denken we na over de inzet van creatieve content op de kanalen. We spelen in op de trends en matchen deze aan jouw merk. Van digital design, video en online advertising tot unieke fysieke objecten, print, copy en media. Totaalbeleving in totaalservice. Dat betekent dat we het concept uitwerken in middelen. In de strategie bepalen we de best passende middelenmix. In creatie denken we na over de inzet van creatieve content op de kanalen. We spelen in op de trends en matchen deze aan jouw merk. Van digital design, video en online advertising tot unieke fysieke objecten, print, copy en media.
Productie
Hier maken we jouw succes. Beleving komt tot uiting in de kwaliteit van de productie. En daar staan we om bekend. We hebben jarenlange ervaring in het maken en organiseren van (fysieke) beleving. Onze project- en eventmanagers organiseren en plannen alles van A tot Z. Van logistiek, complete productieplannen en vergunningstrajecten. Van werken van plan tot uitvoering. Hier maken we jouw succes. Beleving komt tot uiting in de kwaliteit van de productie. En daar staan we om bekend. We hebben jarenlange ervaring in het maken en organiseren van (fysieke) beleving. Onze project- en eventmanagers organiseren en plannen alles van A tot Z. Van logistiek, complete productieplannen en vergunningstrajecten. Van werken van plan tot uitvoering.

People paving the way /

Wie we zijn

Ben jij onze nieuwe…?

Join the team :-)