Opladen bij de ENERGYBAR / Powered by Agrolux x WWV

Event
Merkactivatie

Recharge your energy

Deliverable (ง‘̀-’́)ง

Opladen bij de ENERGYBAR

Vanaf 2023 sponsort Agrolux de wielervereniging Westland Wil Vooruit. Agrolux is een grote naam op het gebied van LED verlichting in het Westland en voelt zich sterk verbonden met de Westlandse (wieler)cultuur. De vraag is of wij deze partnership met WWV op een ludieke manier kunnen introduceren op het Criterium van ‘s-Gravenzande…

Een verlichtend concept

Verbondenheid met het Westland, partners, klanten, leveranciers en collega’s. Verbinding als rode draad en waar vind je als geen ander verbinding? Aan de bar natuurlijk! Dus creëren we de ENERGYBAR. Iedereen is hier welkom. Bezoekers, wielrenners, collega’s en supporters… Om even op te laden.

POWERBAR

Onderdeel van de ENERGYBAR is de POWERBAR… Een oplaadstation voor je telefoon. Je telefoon gaat natuurlijk snel leeg als je foto’s en video’s aan het maken bent van de wielerrace. Je kan je telefoon in een van de kluisjes aan het stroom leggen, je eigen batterij in de tussentijd opladen en vervolgens weer door de wielerronde filmen.

Want rechargen doe je niet alleen met een verfrissend drankje en een lichte snack (de Energybar).

De POWERBAR hebben we volledig custom gewrapped in conceptstijl van de ENERGYBAR. Vanuit de verte zag je hem al staan.

 

ʕ◉ᴥ◉ʔ

FIETSLUX

Op een wielerronde mag natuurlijk geen fiets ontbreken, helemaal niet als je een wielersportvereniging sponsort. Dus hebben we een superduurzame fiets ontwikkeld… De FIETSLUX van Agrolux. Met de FIETSLUX hebben we fietslampjes (vrij letterlijk vertaald naar Fietsluxjes) en Energybars uitgedeeld. Uiteraard weer volledig gewrapped in de ENERGYBAR branding. Overal op het criterium waren we te spotten in het geel en zwart.

GET ENERGIZED

Voor de uitwerking van het visuele concept was het uitgangspunt licht… en dan bedoelen we hoe het licht beweegt, de flow van de stippen op de vlakken, maar ook in de titels van de verschillende middelen.

De armaturen van Agrolux bestaan uit honderden kleine LED licht formaties. De gestapelde lampjes hebben we grafisch vormgegeven naar kleine cirkeltjes van waaruit de titels van de materialen zijn opgebouwd. Die twee in combinatie met elkaar zorgen voor een dynamisch effect.

Vervolgens hebben we licht vrijelijk doorvertaald naar energie, die we als haakje hebben ingezet voor onze ENERGYBAR.

 

(ง‘̀-’́)ง
✿♥‿♥✿

Vragen?
Neem contact met ons op!

  • ✿♥‿♥✿

Ook op zoek naar een verlichtend concept? Wij kregen energie van deze merkactivatie! Jij ook? Kijk dan ook eens tussen onze andere cases op de website.