SponsorRingen / Editie 2023

Event

Maakt de kracht van Sponsoring zichtbaar

Deliverable (ง‘̀-’́)ง

Om door een ringetje te halen

De SponsorRingen is niet zomaar een awardshow, want hoe maak je het interessant voor je genodigden om naar negen uitreikingen te kijken? Dat was de uitdaging… Daar komt meer bij kijken dan alleen een ring overhandigen aan de beste Sponsoring cases van Nederland.

Een awardshow met een flow

Voorgaande jaren was de SponsorRingen een dinershow. Dit jaar was het een 1,5 uur durende theatershow met daarvoor én daarna meer netwerkgelegenheid. We hebben een creatieve show van conceptvisualisatie tot aan productie neergezet waarbij entertainment een grote rol speelde in de flow van de show.

Brons, Zilver of Goud…

De SponsorRingen is een productie waarbij de beste Sponsoring cases in Nederland een felbegeerde SponsorRing kunnen winnen. De winnaars van hun ingezonden case worden per categorie gekozen door een vakjury.

Gedurende het evenement wordt er diner geserveerd en kan er genoten worden van creatieve showelementen passend bij de sfeer en de venue. Met als hoogtepunt de uitreiking van de bronzen, zilveren en gouden SponsorRing.

Al denken wij dat de momenten tussen de uitreikingen écht het verschil maken in de beleving van de hele awardshow…

ʕ◉ᴥ◉ʔ

Showtime!

De momenten tussen de uitreikingen van de awards zijn essentieel voor een spectaculaire beleving van een awardshow. Geen stiltes, geen ongemakkelijke overdrachten, maar show, spel en entertainment. Om de aandacht voor de genomineerden en winnaars erbij te houden, maar ook om er een onvergetelijke avond van te maken.

✿♥‿♥✿

Vragen?
Neem contact met ons op!

  • ✿♥‿♥✿

Ook op zoek naar een show met een flow? Wij houden van een goeie show! Jij ook? Neem dan contact met ons op voor het hele verhaal.