EK Judo Junioren / The Hague 2023

Campagne
Event

Next Gen: Hajime!

Deliverable (ง‘̀-’́)ง

Concept, organisatie, marketing – Hajime!

Begin september ontpopte de Sportcampus Zuiderpark in Den Haag zich tot het strijdtoneel voor het EK Judo junioren 2023. Tijdens dit Europese evenement streden bijna 400 getalenteerde atleten uit heel Europa om de felbegeerde Europese Kampioenstitels.

Jong judotalent in Den Haag

Het EK Judo Junioren is een jaarlijks terugkerend sportevenement dat altijd wordt georganiseerd door een grote Europese stad. Dit jaar was Den Haag het decor van dit kampioenschap. Het was een showcase van opkomende judotalenten uit heel Europa.

Organisatie, productie en marketing

Van strategie-ontwikkeling en een sterke visuele identiteit, tot de volledige organisatie en marketing van het toernooi – in nauwe samenwerking met de Nederlandse Judo Bond, namen wij de volledige productie op ons.

Productie van a tot z

Voor dit toernooi vervulden we de productie voor het volledige evenement. Van verblijf, transport en technische productie tot aan communicatie, commercie en stakeholder management. 42 landen, 552 atleten en officials en iedere dag een volle tribune met publiek.

Met het hechte en ambitieuze team slaagden we erin een evenement van deze omvang naar Nederland te halen. Een cadeautje voor de Nederlandse judofans.

ʕ◉ᴥ◉ʔ

Dynamische content

Het toernooi was een uitgelezen kans om de judosport onder de aandacht te brengen in Nederland. Door middel van content, fotografie en videografie hebben we de dynamiek van de sport weten vast te leggen. Voor én tijdens het EK.

Een onvergetelijk toernooi

Samen met Judo Bond Nederland en de gemeente Den Haag hebben we op het EK Judo junioren namens Nederland onze passie voor kwaliteit en organisatie laten zien.

We begonnen met het creëren van awareness voor dit evenement met bewoners en bezoekers in Den Haag middels een ludieke activatie. Judomatten op bijzondere locaties en Hajime!

Wat doorliep tot aan de branding in en rondom het Sportcampus Zuiderpark. Het EK Judo in Den Haag was niet te missen.

Een toernooi om niet te vergeten… En niet alleen omdat TeamNL een aantal medailles in de wacht heeft gesleept.

(^o^)/

Next level judofeest

Wat deze editie van het EK Judo Junioren zo uniek maakte was dat het geen gewoon sportevenement was, maar er show elementen en entertainment aan is toegevoegd. Door demonstraties, muziekproductie, publieksactivaties, meet & greets met topjudoka’s en clinics hebben we niet alleen op locatie maar heel Den Haag een judobeleving gegeven!

(ง‘̀-’́)ง

Vragen?
Neem contact met ons op!

  • ʕ◉ᴥ◉ʔMicha van Herk

Meer weten over het EK Judo The Hague 2023? Neem dan contact met ons op. Wij maken van jouw evenement een onvergetelijke beleving.