No Mas No More / Editie 2021

Campagne
Event

Voor de rechten van het kind

Deliverable ✿♥‿♥✿

No Mas No More Conferentie

De beste initiatieven ontstaan ​​in uitzonderlijke tijden. No Mas No More en de Interlandelijke Taskforce Kinderrechten bundelden hun krachten en intensiveerden hun samenwerking om in de toekomst nog slagvaardiger te kunnen zijn in de strijd tegen geweld, misbruik en verwaarlozing van kinderen. Dit deden we samen met het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en het Openbaar Lichaam Bonaire.

The bigger picture

No Mas No More is een belangrijke conferentie waarbij de focus voornamelijk ligt op het elkaar inspireren, informeren, samenwerken, verbinden en kennisdelen over hoe kinderen te beschermen tegen misbruik, verwaarlozing of ander geweld.

Stop the beating

Voor de Caribische mensen zijn theater, muziek en dans de manieren om onderwerpen tot uitdrukking te brengen en daarmee ook boodschappen beter te kunnen ontvangen.

Een indrukwekkend onderdeel van het programma was daarom de theatervoorstelling “Stop the beating”, door Archell Thompson en Jalisah Miniz.

Met de voorstelling wil Archell bewustwording creëren van de impact van kindermishandeling, maar ook aandacht vragen voor het verhaal van de pleger. Vaak is de pleger zelf ook slachtoffer (geweest).

ヽ(•‿•)ノ

Better together

Een extra uitdaging voor de No Mas No More editie in dit jaar waren de onzekerheden rondom COVID-19. Kon het wel plaatsvinden en zo ja, op welke manier dan? Met deze hybride conferentie hebben we op succesvolle wijze ruim 250 professionals van de Caribische eilanden en Nederland uit het werkveld met elkaar verbonden en hebben zij zowel digitaal (200 mensen) als fysiek (50 mensen) hun bijdrage geleverd.

Van inhoud tot uitvoer

Voor deze editie, tijdens COVID-19, hebben we een hybride variant van de conferentie geproduceerd en waren we verantwoordelijk voor:

> Redactie van het inhoudelijke programma

> Organisatie en invulling van het programma; waaronder sprekers

> Gehele organisatie en logistiek; reis, verblijf en catering van fysiek aanwezigen

> Technische productie van de hybride conferentie in 3 talen

> Communicatie en social media: (social) campagne, aanmelding en registratie, perspromotie, deelnemerscommunicatie

(ง‘̀-’́)ง
✿♥‿♥✿

Vragen?
Neem contact met ons op!

  • ✿♥‿♥✿Mariëlle Snethlage

Op een innovatieve manier een belangrijke boodschap overbrengen? Wij kunnen je daarbij helpen! Meer zien? Kijk dan ook eens tussen onze andere cases op de website.