Making meaningful impact /

Onze cases

Filter cases:
<;)
Event

Three Peaks Challenge /
The North Face

In 2013 zijn we samen met North Face een ultieme uitdaging aangegaan door de Three Peaks Challenge te organiseren met een select aantal deelnemers.

:-D
Campagne

Schoonheid die blijft /
gaat global

Een nieuwe kernboodschap voor Orchids Info om de duurzaamheid van de orchidee te benadrukken. Schoonheid die blijft. En dat gaat internationaal met campagnes in Nederland, Engeland, Duitsland en Frankrijk.

:D
Event

A Charity Dinner /
with a touch of orange

iqagency_ organiseert jaarlijks het Laureus Charity Dinner om fondsen te werven voor de stichting om sportprogramma’s te kunnen ondersteunen. Zo helpen we jongeren en jeugd met een achterstandspositie, op sociaal en maatschappelijk vlak verbeteren.

<;)
Merkactivatie

Blacklight X /
Een hommage aan M.C. Escher

Scheveningen viert het 125-jarige jubileum van kunstenaar M.C. Escher! Met een canvas van bijna 300m2 aan zeecontainers, brachten we samen met kunstenaar Alberto Novello een hommage aan Escher – genaamd BLACKLIGHT X. Een laser art experience speciaal ontwikkeld ter ere van het jubileum.

:D
Campagne
Event

EK Judo Junioren /
The Hague 2023

Begin september ontpopte de Sportcampus Zuiderpark in Den Haag zich tot het strijdtoneel voor het EK Judo junioren 2023. Voor dit toernooi vervulde iqagency_ de productie voor het volledige evenement.

:-D
Campagne
Event

No Mas No More /
Editie 2021

In 2021 deed iqagency_ de productie van No Mas No More. De focus lag op kennisdelen over het beschermen van kinderen tegen vormen van geweld.

(^o^)/

Vragen?
Neem contact met ons op!

  • ✿♥‿♥✿Mariëlle Snethlage

Ook een plekje hier? Kom een keertje langs en we kijken samen naar wat we voor jou kunnen betekenen!