Making meaningful impact /

Onze cases

Filter cases:
<;)
Campagne

Schoonheid die blijft /
gaat global

Een nieuwe kernboodschap voor Orchids Info om de duurzaamheid van de orchidee te benadrukken. Schoonheid die blijft. En dat gaat internationaal met campagnes in Nederland, Engeland, Duitsland en Frankrijk.

:)
Campagne
Event

EK Judo Junioren /
The Hague 2023

Begin september ontpopte de Sportcampus Zuiderpark in Den Haag zich tot het strijdtoneel voor het EK Judo junioren 2023. Voor dit toernooi vervulde iqagency_ de productie voor het volledige evenement.

<;)
Campagne
Event

No Mas No More /
Editie 2021

In 2021 deed iqagency_ de productie van No Mas No More. De focus lag op kennisdelen over het beschermen van kinderen tegen vormen van geweld.

:)
Campagne
Event

BLG Wonen /
Adviseursdagen 2022

BLG Wonen organiseert samen met iqagency de Adviseursdagen om de relatie tussen de kantoren te versterken en kennis te delen.

:D
Campagne
Event

Samen door Zuid /
Maak kennis met maatschappelijke initiatieven op Zuid

De events en samenlopende campagne Samen door Zuid brengt de gemeente, de wijken en initiatiefnemers dichter naar elkaar toe en versterkt zo de verbinding.

<3
Campagne

De RET
De RET brengt je samen, plezier en vrijheid

De RET brengt je… is een imagocampagne ontwikkeld tijdens de versoepelingen in de lockdown van Covid-19. Het doel was om te laten zien dat het weer mogelijk was voor reizigers om met het OV samen te komen.

(^o^)/

Vragen?
Neem contact met ons op!

  • ✿♥‿♥✿Mariëlle Snethlage

Ook een plekje hier? Kom een keertje langs en we kijken samen naar wat we voor jou kunnen betekenen!