BLG Wonen / Adviseursdagen 2022

Campagne
Event

Terug van weggeweest... de #coronacomeback editie

Deliverable ヽ(•‿•)ノ

BLG Wonen Adviseursdagen

Na een paar onrustige jaren door Covid-19, maakte de adviseursdagen in 2022 weer hun #comeback. Deze editie stond helemaal in het teken van thuiskomen met als thema: Onderweg naar huis. Een thema dat veel woningzoekers in de huizencrisis raakt en waar hypotheekadviseurs dan ook dagelijks mee bezig zijn.

Onderzoek naar (t)huis

Aan de oorsprong van dit thema lag een onderzoek naar de behoefte van de hypotheekadviseur. Want wat kan een hypotheekverstrekker of bank aan ondersteuning bieden? Waar maakt de hypotheekadviseur z’n agenda voor vrij? We vroegen het aan 12 hypotheekadviseurs.

Alsof je thuis bent…

Wij ontwierpen een beleving van netwerken en kennisdeling in een huiselijke setting. Met een sfeer die voelt als thuiskomen.

Door een informele omgeving te creëren waarbij iedereen zich op zijn of haar gemak voelt, weten we het corporate randje eraf te halen. Dit is toch wel echt een netwerk- en kennisdeling event… maar dan net alsof je thuis bent…

Zo hebben we het thema tot in detail doorgevoerd. Van de uitnodiging in je mail tot de ‘je’ huiskamer op de evenementenlocatie.

(^o^)/

Bijna (als) thuis

Ze zeggen weleens dat je werk je tweede thuis is. Je spendeert er veel van je tijd, je collega’s worden vrienden, je voelt je er comfortabel. Dát gevoel hebben we meegenomen naar de adviseursdagen.

Up close & personal

Onder leiding van Sander Schimmelpenninck werden visies gedeeld op de Blikken Bank <<

Joseph Oubelkas belichtte zijn waarde van een ’thuis’ in een indrukwekkend biografisch verhaal en goede gesprekken werden gevoerd in de verschillende ‘huiskamers’ en tijdens de borrel.

(ง‘̀-’́)ง

Het gevoel van je huiskamer

De adviseursdagen werden ondersteund door super-gepersonaliseerde communicatie. Dit gecombineerd met het huiskamergevoel maakte de adviseursdagen tot een geslaagd RELATIE-event.

ヽ(•‿•)ノ

Vragen?
Neem contact met ons op!

  • ✿♥‿♥✿Mariëlle Snethlage

Meer weten over de Adviseursdagen? Of nieuwe manieren van kennis delen? Neem contact op met Mariëlle Snethlage voor meer informatie.