Making meaningful impact /

Onze cases

Filter cases:
:)
BLACKLIGHT X – Een hommage aan Escher
Merkactivatie

Blacklight X /
Een hommage aan M.C. Escher

Scheveningen viert het 125-jarige jubileum van kunstenaar M.C. Escher! Met een canvas van bijna 300m2 aan zeecontainers, brachten we samen met kunstenaar Alberto Novello een hommage aan Escher – genaamd BLACKLIGHT X. Een laser art experience speciaal ontwikkeld ter ere van het jubileum.

:-D
Recharge at the ENERGYBAR
Event
Merkactivatie

Opladen bij de ENERGYBAR /
Powered by Agrolux x WWV

Een merkactivatie om de sponsorship tussen Agrolux x Westland Wil Vooruit op het Criterium van ‘s-Gravenzande te introduceren. Bij de ENERGYBAR kan iedereen even opladen. Van wielrenners, tot bezoekers tot supporters.

:)
UNICEF Dutch Caribbean- Positive Parenting
Campagne
Merkactivatie

UNICEF Dutch Caribbean
Positive Parenting

In deze campagne brengen we quality time onder de aandacht. Binnen zes maanden hebben we drie deelcampagnes ontwikkeld die het thema op een heel eigen manier versterkt. Deze campagne is bekroond met een Gouden Giraffe Award. Een award voor de beste eventmarketing en experience marketing van Nederland.

<;)
Expo Arsenaal Delft /
Campagne
Event
Merkactivatie

Expo Arsenaal Delft /
De plek waar jouw idee tot leven komt

Expo Arsenaal Delft is ontstaan vanuit passie voor creativiteit, cultuur en entertainment. iqagency_ zag potentie in deze ruimte voor een verrijking van de culturele sector in Delft en heeft van branding tot en met het opzetten van de digitale kanalen en de website de communicatie opgezet.

(^o^)/

Vragen?
Neem contact met ons op!

  • ✿♥‿♥✿Mariëlle Snethlage

Ook een plekje hier? Kom een keertje langs en we kijken samen naar wat we voor jou kunnen betekenen!