Colors of the Summer / Last until fall

Campagne

Orch-idee voor een zomercampagne

Deliverable ✿♥‿♥✿

Een duurzame zomer campagne die blijft groeien en bloeien

De orchidee heeft een unieke eigenschap. De bloem is namelijk heel lang houdbaar. Ze kunnen wel 6 weken tot een aantal maanden in bloei zijn. En daarnaast is de plant meerjarig, waardoor deze ook het volgende jaar weer volop in bloei kan staan. Aan ons de taak om een Out of Home campagne en een social campagne te ontwikkelen en uit te voeren om deze duurzame bloem weer eens goed onder de aandacht te brengen.

Campagne

Op basis van de belangrijkste doelgroep specificaties hebben we een passend campagne concept gemaakt en daar de visuele doorvertaling van gemaakt. Die is vervolgens geoptimaliseerd voor outdoor uitingen en socials advertising. Door middel van een respondentenonderzoek is het campagnebeeld gekozen. En aan de hand van A/B tests voor de online uitingen hebben we de meeste impact gemaakt op de doelgroep.

Doelgroep

De Aesthetic Explorer is een doelgroep die we voor deze campagne benaderen. Mensen tussen de 25-45 jaar met een interesse in stijl, trends, bloemen en planten (niet geheel verrassend) en interieur design. De Aesthetic Explorer is trendy, urban en heeft een unieke stijl.

Voor deze zomercampagne hebben we de Aesthetic Explorers in Den Haag aangesproken. Aanvullend hebben we een narrowcasting campagne uitgezet op Schiphol zodat we de Nederlandse orchidee ook onder de aandacht konden brengen bij internationals en forenzen die zich rondom Schiphol en Den Haag bewegen.

ʕ◉ᴥ◉ʔ

Duurzame groei

Naar aanleiding van de campagne blijkt dat duurzaamheid van de orchidee een ‘hot topic’ is onder de doelgroep. De campagne inzet heeft er onder andere voor gezorgd dat ook andere landingspagina’s en blogs over de bloei van de orchidee beter worden gelezen.

✿♥‿♥✿

Vragen?
Neem contact met ons op!

  • ʕ◉ᴥ◉ʔAnnemiek Waters

Ook de bloemetjes buiten zetten? Wij bloeiden op van deze campagne. Jij ook? Kijk dan ook eens tussen onze andere cases op de website.